>
Flormar‘ ın Pretty Compact adıyla çıkardığı allık ve farlarına bir süredir bakıyordum. Tatile giderken yanıma neredeyse evdeki bütün makyaj malzemelerini alıp sonra tabii ki hiçbirini kullanmadığım için daha kompakt ürünlere ihtiyacım olduğunu anladım. Flormar’ ın da bu ürünlerinden allığı Makyaj Çantam’ ın bu yazısında okumuştum zaten, böylece rahatça alabilirdim :)
Dörtlü farlardan kahve tonlu olanı seçtim. Biri haricinde bütün renkler mat, bu da aradığım bir özellikti zaten. Sarı tonlu bir bej, açık pembe-somon, hafif simli orta kahve ve koyu kahve renklerini içeriyor. En koyu ve mat olan kahverengi kaş farı olarak da kullanılabilir bence.
Allık olarak ise tercihimi ikililerden yana kullandım, açık bronz ve şeftali ikilisini aldım. Renkleri oldukça yoğun ve hafif ışıltı içeriyorlar.
Bu ürünlerin fiyatları da oldukça cazip, ikisi de yaklaşık 8 lira civarında. Yalnız Flormar kiosklarına ya henüz gelmemiş ya da bitmiş, yani oralarda bulmanız zor. Watsons’ larda kolayca bulabilirsiniz.
(Bir dahaki seyahate giderken amacım yanıma; bir kapatıcı, acil durumlar için fondöten, kalem, maskara ve bu iki üründen oluşan bir makyaj çantası almak. Bakalım başarabilecek miyim)











