>Erkek Reyonu

>

Normalde mağazaların erkek reyonlarına çok bakmam, ancak eşime birşey alacaksam girerim. Dün de Peacocks’ un indiriminden eşime tshirt falan bakayım dedim ama maalesef birşey bulamadım. En azından eşime :)) Kendime bu kemeri buldum, neredeyse dövmemin aynısı. Hem de %50 indirim vardı : 12,25′ e geldi.

Hayır, Beşiktaşlı değilim. Adımın anlamı da ondan…

14 Yorum to “>Erkek Reyonu”

  1. >kemerlerle aram yok ama buna bayıldım.güle güle tak..

  2. >kemerlerle aram yok ama buna bayıldım.güle güle tak..

  3. >evet bende bayıldım çok tarz:))tam benlik valla.laçincim senden bi ricam olcak ben senin gelinliğini felan çok merak ediyorum çok süslüsün ya eminim gelinliğin şahanedir.bende kasımda evlenicem fikir edinmem açısından senin tarzını çok beğeniyorum canım.ve sanırım yakın oturuyoruz sık sık caddede geziosun ya ondan böle bi kanıya vardım:))beni kırmazsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler sevgiler

  4. >evet bende bayıldım çok tarz:))tam benlik valla.laçincim senden bi ricam olcak ben senin gelinliğini felan çok merak ediyorum çok süslüsün ya eminim gelinliğin şahanedir.bende kasımda evlenicem fikir edinmem açısından senin tarzını çok beğeniyorum canım.ve sanırım yakın oturuyoruz sık sık caddede geziosun ya ondan böle bi kanıya vardım:))beni kırmazsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler sevgiler

  5. >*syhn: ben çok severim kemerleri, zaten belli oluyordur :))*çağla: teşekkürler. Eski blogumda yazmıştım : http://www.lacheen.org/2008/05/dugun-fotograflari/ bu adresten bakabilirsin.

  6. >*syhn: ben çok severim kemerleri, zaten belli oluyordur :))*çağla: teşekkürler. Eski blogumda yazmıştım : http://www.lacheen.org/2008/05/dugun-fotograflari/ bu adresten bakabilirsin.

  7. >açıklama yapıyor yazık bıktın değil mi bjklı değilim demekten :O Tam senlik canım güzel günlerde kombinle!

  8. >açıklama yapıyor yazık bıktın değil mi bjklı değilim demekten :O Tam senlik canım güzel günlerde kombinle!

  9. >güzel günlerde kullanın.çok beğendim kemeri.ama beşiktaşlı olmak öcü diiil.öyle bi hava sezdim:)

  10. >güzel günlerde kullanın.çok beğendim kemeri.ama beşiktaşlı olmak öcü diiil.öyle bi hava sezdim:)

  11. >*stil direktörü: ya canım biliyorsun işte :))*cingifilli: teşekkürler. Yok niye öcü olsun. Sadece her dövmemi gören aynı şeyi sorduğu için artık baştan söylüyorum :))

  12. >*stil direktörü: ya canım biliyorsun işte :))*cingifilli: teşekkürler. Yok niye öcü olsun. Sadece her dövmemi gören aynı şeyi sorduğu için artık baştan söylüyorum :))

  13. >lacinin anlamini ogrenmis oldumiyi gunlerde kullan kemerini canim

  14. >lacinin anlamini ogrenmis oldumiyi gunlerde kullan kemerini canim

Yorum yapın

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Please log in to WordPress.com to post a comment to your blog.

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Değiştir )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2.863 other followers